Suosittuja pelisivuja verkossa

Verkossa pelaaminen on mullistanut pelimaailman täysin. On jotenkin käsittämätöntä kuinka ihmiset ympäri maailman pystyvät pelaamaan internetissä toisiaan vastaan vaikka heidän fyysinen sijainti olisikin tuhansien kilometrien päässä toisistaan. Online pelaaminen on yhä vain suositumpi pelimuoto sekä myöskin tuottoisa pelien tekijöille, vaikka monet pelit ovatkin free to play-muodossa eli niiden pelaaminen ei maksa mitään pelaajalle mutta monesti peliin on saatavilla lisämaksusta kaikenlaisia pelaamista helpottavia niksejä oikealla rahalla.

Yksi viime aikojen suosituimmista peleistä verkossa on ollut valkovenäjän lahja muulle maailmalle eli World of Tanks. Kuten nimestäkin voidaan päätellä, tässä pelissä päätähtinä ovat sodan aikaiset tankit, joita riittää malleissa ja ominaisuuksissa vaikka muille jakaisi. Mitä enemmän jaksaa pelata, sen paremmin saa pisteitä ja pystyy upgreidaamaan itselleen aina vain parempia tankkeja tai, vaihtoehtoisesti niitä voi ostaa myös rahalla. Yhtä aikaa kentällä ottaa mittaa toisistaan kaksi 15 hengen joukkuetta, joiden missiona on tuhota toisen osapuolen tankit tai muuten vain päästä valloittamaan heidän tukikohtansa. Peliareenoja riittää tasamaista kaupunkioloihin ja pelin strategisella suunnittelulla pääsee pitkälle. Se voi aloittelijasta tuntua vaikealta, mutta mitä paremmin tutustuu käytössä oleviin tankkeihin ja niiden ominaisuuksiin, sen paremmin siinä pääsee eteenpäin. Niin ja hyvät tiimitaidot tulevat myös tarpeeseen, vaikka se voikin osoittautua hankalaksi kun pelaajia tulee ympäri maailman ja yhteistä kieltä ei välttämättä ole. Mutta voihan sitä pelata vaikka kaverin kanssa samalla puolella.

Hieman toisenlaista peliareena käyttää Betsson, vaikka täälläkin otellaan mestaruuksista. Tosin ei siitä, kuka valloittaa tankillaan vastapuolen. Betssonin sivulla otetaan mittaa pokeripöydistä, ruleteista ja jännittävistä kasinopeleistä. Yksi suosituimmista peleistä on Starburst, joka on kuin makea karkkipommi, joka räjähtää suussa vapauttaen mehevät arominsa. Ensimmäiseksi pistät merkille pelin värikkyyden ja grafiikat. Mutta Starburst on paljon muutakin vain kaunis päältä. Voittolinjat kulkevat molempiin suuntiin ja tähtisadetta kannattaa odottaa, koska se tuo käsiesi ulottuville jotain ainutkertaista, jota ei ole aiemmin nähty. South Park puolestaan jatkaa räävitöntä linjaansa siitä, mihin TV-ohjelma jäi. Tässä kolikkopelissä tapaat tutut kaverit Eric Cartmanin johdolla ja tekeepä myös Mr. Hankey vierailujaan villinä mutta toivottuna vieraana. Niin ja ohjelmalle uskollisena, Kenny kuolee aina.

Kolmas peli ei varsinaisesti ole pelkkä onlinepeli vaan tutumpi konsolipelien maailmasta, nimittäin GTA V. Mutta kaikki ovat ylistäneet tämän pelin online-pelimahdollisuutta, joten onhan se uskottava että todella suosittu peli on kyseessä pelin ilmestymisajankohdan myöhästymisestä huolimatta. Jos et ole vielä testannut pelin online-tilaa, tee se heti ja totea itse ovatko muut väärässä tässä hehkutuksessa.