Suosittuja soittoääniä puhelimeesi

Soittoääniä puhelimeen saa ladattua vaikka ja mistä. Ennen vanhaan ei ollut montaakaan paikkaa josta puhelimeen sai ostettua uusia kivoja ääniä tai taustakuvia, mutta nyt tuntuu että yksi jos toinenkin paikka niitä myy. Suosituimpia ääniä ovat kautta aikain olleet tutuista radioista soivista hiteistä tai mainoksista leikatut palaset, kertosäkeet tai vastaavat. Mutta tällä hetkellä todella moni puhelin soittaa myös kokonaisia biisejä soittoääninä.

Ne, mitkä ovat suosituimpia kappaleita, vaihtelee hyvinkin paljon mistä kappaleita lataa. Esimerkiksi Digianttilasta on saatavilla myös täyspitkiä soittareita, ja latauslistalla komeilevat sellaiset kappaleet kuin Suvi Teräsniskan Täydellinen elämä, Aviciin Hey Brother sekä OneRepublicin Counting stars.

Soittarihaku mainostaa itseään Suomen suosituimpana ja parhaimpana soittoäänien latauspaikkana tarjoten kaikista suurimman valikoiman. Soittoäänet pystyy tilaamaan suoraan omaan puhelimeen helposti tekstiviestillä eikä mitään kuukausimaksuja ole, maksat vain sen mitä tilaat. Heidän listoillaan suosituimmat kotimaiset kappaleet ovat Petri Nygårdin Märkää sekä Nightwishin Storytime. Ulkomaisista suosituimmat puolestaan ovat Flo Ridan Wild Ones sekä Adelen Rolling in the Deep.

Zed.fi tarjoaa ladattavaksesi Ylviksen What does the Fox say-kappaleen, joka on soinut listoilla jo jonkun aikaan. Saatavilla on myös erilaisia imitaatio- ja eläintenääniä, jotka ennen mp3-muotoisia soittoääniä olivat suosittuja. Yleensä ne olivat vielä hieman pikkutuhmia. Samoihin aikoihin suosittuja olivat myöskin moniääniset soittarit, juurikin jostain telkkariohjelmien tunnareista tai radiohiteistä tutut. Zedin soittoäänet ovat myöskin ladattavissa suoraan puhelimeen, kannattaa toki tarkistaa ensin puhelimen soveltuvuus äänelle. Tällä hetkellä tämän kaupan äänet toimivat vain android-puhelimissa.

Soittoääniä voi omaan puhelimeen ladata myös suoraan sovelluskaupoista, valikoima riippuu aivan sovelluskaupasta. Sovelluskaupoista löytyy toki sellainenkin sovellus, jolla voi omasta puhelimesta löytyvästä kappaleesta leikata sopivan kokoisen pätkän soittoääneksi, jos ei halua koko kappaletta laittaa aina soimaan puhelimen soidessa.